Over mij

Van overleven naar voluit leven

Als klein meisje was ik al erg gevoelig en intuïtief. Ondanks dat ik mij van binnen vaak anders voelde dan de andere kinderen in mijn klas en ik het een uitdaging vond om echt helemaal mezelf te zijn, slaagde ik erin om na de basisschool mijn VWO-diploma te halen. Het ‘echte leven’ kan nu echt gaan beginnen, zo dacht ik.

Totdat op die ene dag in oktober 2004 plotseling mijn vader overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding. In één klap stond mijn leven en dat van mijn gezin compleet stil: de man die mij de weg wees in de ‘grote wereld’ was er niet meer. Vanuit een sterke overlevingsdrang besloot ik om gewoon door te gaan om mijzelf staande te houden na deze heftige gebeurtenis. De schouders eronder te zetten en in beweging blijven werd mijn motto. Ik ging hard studeren en werken, legde de focus op presteren (vooral op sportgebied) en zocht zoveel mogelijk afleiding in de buitenwereld. Ik was in die tijd ervan overtuigd dat dat mij het ware geluk en voldoening zou brengen.

Het was meer dan logisch dat mijn lichaam in 2015 aan de bel trok en ik mij steeds slechter ging voelen. Mijn strategie werkte niet meer en uiteindelijk mondde het uit in een depressie. Het drong toen pas tot mij door hoe ik in het leven stond en dat het moment was aangebroken om mijn verleden een plek te geven. De weg naar binnen te maken, in plaats van naar buiten. Leren stil te staan in plaats van alleen maar in beweging te zijn. Het werd een reis terug naar mijn ware ik, van mijn hoofd naar mijn hart.

Zo ontstond er steeds meer rust en ruimte voor mijn authentieke zelf. Ik leerde om voor mijzelf te kiezen, gezonde grenzen te stellen en mijn gevoeligheid en kwaliteiten te erkennen én in te zetten. En bovenal het belangrijkste: ik ging mezelf weer toestaan om echt te genieten en te spelen! Vanuit vrijheid, pure verwondering en nieuwsgierigheid het leven te ontdekken en te ervaren. Om zo iedere dag opnieuw het kleine meisje in mij wakker te maken en haar tot leven te brengen!

Samen in beweging

Ik heb altijd al een passie gevoeld voor kinderen. Hun rijke gevoelsleven, hun grote bewustzijn en hun puurheid; het raakt mij diep en het vormt een prachtige inspiratiebron en spiegel voor hoe simpel en speels het leven kan en mag zijn. We kunnen zoveel van hen leren!

Het is mijn missie om zowel kinderen, ouders als volwassenen van binnenuit in beweging te brengen naar een leven vanuit rust en vertrouwen en vol van mooie momenten van verbinding. Waarin ze goed om leren gaan met hun sensitiviteit en vanuit een krachtige verbinding met zichzelf moeiteloos kunnen zijn wie ze willen zijn.

Tijdens de individuele begeleidingstrajecten en sporttrainingen creëer ik een warme en veilige setting voor jou om contact te maken met je lichaam, je adem en jouw gevoelens en behoeften. 

Heb je interesse om kennis te maken? Bekijk hieronder mijn aanbod of neem bij vragen contact met mij op via de contactpagina.

Gevolgde opleidingen

Opleiding tot Lichtwerker
Meditatie opleiding
2017-2018
Sirion Opleidingen

Innerlijk kind workshops & trainingen
Basiscursus & verdiepingsweekenden
2017 – 2018
Aumm Instituut

Geweldloze Communicatie
Basiscursus en Jaaropleiding
2018-2019
Communicatiezin

Opleiding tot Ademcoach
Basis en Advanced
2020-2021
Annette Weers Opleidingen

Over het logo

Het logo bestaat uit een hart en de letters zelf. De twee verticale lijnen in het linkergedeelte van het hart hebben als symbolische betekenis om in elke situatie eerst contact te maken met jezelf. Met jouw gevoelens en behoeften. Om vervolgens vandaaruit contact maken met de ander en de wereld om je heen. Kortom: van binnen naar buiten.

De letters zijn open, speels en ruimtelijk. De letter ‘W’ symboliseert de pieken en dalen in het leven.

Samenwerkingen

Feel Welles Marketing

In de periode voor mijn eigen bedrijf, heb ik 12 jaar lang in de online marketing wereld mogen werken. Met Feel Welles Marketing ondersteun ik ondernemers met een website, flyer, banner of social marketing om zo met een goed gevoel online zichtbaar te zijn. 

Stichting Zacht in je Kracht

Sinds 2022 is Feel Welles onderdeel van Stichting Zacht in je Kracht. De Stichting heeft als belangrijkste missie om zowel kinderen als (jong)volwassenen te begeleiden bij het verbeteren van hun mentale, fysieke en emotionele gezondheid.