Workshop voor moeder en kind: Samen in verbinding

Workshop voor moeder en kind: Samen in verbinding

In samenwerking met Sanne van Praktijk Natural verzorg ik drie verbindende workshops voor het hele gezin. Deze eerste workshop ‘Samen in verbinding’ is voor moeder en kind. (Voor de andere twee workshops en inhoud, zie de agenda pagina voor de andere data). Je leert deze middag hoe je op verschillende manieren liefdevolle aandacht voor jezelf en jouw kind kunt hebben. Enorm belangrijk om een liefdevolle band te creëren is je kind te leren zien in wie zij of hij is in essentie is. Zonder hem of haar onbewust te willen veranderen naar een versie die jij graag als ouder zou willen zien.

In de workshop ontvang je als moeder inzichten hoe, vaak geheel onbewust, aangenomen patronen en overtuigingen van invloed zijn op jouw kind. Door er met liefde en zonder oordeel naar te kijken, ontstaat er ruimte voor nieuwe overtuigingen die vervolgens een positief effect hebben op de verbinding met jouw kind. Na deze uitleg ga je samen met jouw kind aan de slag met de gevoelsmeter: in welke situaties zie jij dat jouw kind boos is? En waar voelt hij of zij deze emotie in het lichaam? En wanneer merkt jouw kind aan jou dat je heel blij bent? Op deze manier ontstaan er meer inzichten in de verschillende emoties, het bijbehorende gedrag en de onderliggende verlangens die jij als ouder, maar ook jouw kind heeft. Je leert jezelf en je kind daardoor beter begrijpen. Als afsluiting van de workshop nemen we jullie mee in hoe liefdevolle aanraking werkt voor een fijne verbinding tussen jou en jouw kind. Fysiek contact is enorm belangrijk voor een veilige hechting. Samen zorgen wij voor een veilige setting om zonder oordeel verbinding te leren maken met elkaar vanuit het hart.

Heb je als moeder interesse om samen met jouw kind deze workshop te volgen? Jullie zijn van harte welkom. De workshop is op zondag 5 maart 2023 van 13.30 – 17.00 uur in Berkel en Rodenrijs. De investering is 149 euro per gezin, dit is exclusief BTW. Heb je interesse om als gezin ook deel te nemen aan de 2e en 3e workshop (waarbij ook de vader en het hele gezin welkom is), dan bieden we jullie een korting en kun je voor 399 euro (exclusief BTW) deelnemen aan alle drie de workshops. Gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het even weten door een e-mail te sturen naar linda@feelwelles.nl.

Heb je vragen over deze workshop? Neem gerust contact op via linda@feelwelles.nl of bel mij via 06 – 52 54 91 50.

Schrijf je in voor deze workshop