Clinic ‘Samen in beweging en verbinding’ – voor Ouder & Kind

Clinic ‘Samen in beweging en verbinding’ – voor Ouder & Kind

Lijkt het jou en jouw kind leuk om een ochtend te beleven vol beweging, ontspanning en verbinding? Kom het ontdekken tijdens deze clinic! We starten als eerste met wat leuke conditiespelletjes op het grasveld of we gaan hardlopend de Groenzoom ontdekken. Dit zal een loopje zijn van ongeveer van 3 kilometer, met uiteraard wat pauzes tussendoor om even op adem te komen. Daarna is het tijd voor ontspanning: de verschillende yoga- en ontspanningsoefeningen helpen jou en jouw kind om je lichaam en geest tot rust te brengen. Als afsluiting van de clinic doen we leuke oefeningen en spelletjes die jou en jouw kind ondersteunen voor een liefdevolle verbinding met elkaar.

Deze ochtend is bedoeld zowel voor kind als ouder. Mocht het zo zijn dat alleen jouw kind (of jij als ouder) kan deelnemen aan deze clinic, is dat uiteraard geen probleem!

De details op een rijtje:
* Zondag 30 juli
* Van 9.30 – 11.00 uur
* Startlocatie: Romenpad (tegenover de brug van de Berkelse Plas – klik rechts op de locatie en zie het kaartje van Google Maps)
* Kosten: 15 euro (incl. BTW) per deelnemer
* Handig is om een strandlaken of yogamatje mee te nemen voor de oefeningen die we doen op het grasveld. Verder wordt voor drinken en een gezonde snack gezorgd!

Meld je hier aan voor deze clinic