Ademsessies

Ontdek tijdens een ademsessie hoe je stress, negatieve gedachtes en oude patronen los kunt laten, zodat er meer (adem)ruimte en ontspanning ontstaat in jezelf.

Meer rust en innerlijke kracht vinden in jezelf

Wanneer je te maken hebt met een druk (gezins)leven waarin je het als een uitdaging ervaart om jezelf op de eerste plaats te zetten, is het een warm welkom om dieper stil te staan bij wat er in jou leeft. Jouw klachten, overtuigingen en patronen de ruimte te geven, zodat deze geheeld kunnen worden en er een nieuwe versie van jezelf kan ontstaan. Wellicht herken je jezelf nu in het volgende:
 

Je merkt dat je op dit moment vastloopt in je leven en van binnen voelt dat het tijd is voor verandering. Het lukt je echter niet om nieuwe stappen te maken, iets in jou houdt je tegen.

Je kampt op dit moment met een mentale, fysieke en/of emotionele klachten zoals bijvoorbeeld een burn-out, een hoge ademhaling op de borst of angst- en stressklachten.

Je ervaart het als lastig om tijd en ruimte voor jezelf te maken, jezelf echt op de eerste plaats te kunnen en mogen zetten. 

Je bent iemand die erg gevoelig is voor prikkels en stress en de behoefte heeft om daar beter mee om te gaan en een goede balans in te vinden.

Je vindt het lastig om grenzen te stellen voor jezelf en naar de ander en om volledig in je eigen kracht te staan.

Voel je een ‘ja’ op bovenstaande punten? Dan sluit een ademsessie goed bij jou aan.

Jouw ademhaling vormt een prachtige spiegel hoe het met je gaat en is een krachtige tool die je kan ondersteunen om meer rust en ontspanning in jezelf toe te laten. Door bewust en rustig te ademen kan er meer zuurstof en levensenergie door heel je lichaam stromen en kunnen spanningen en blokkades losgelaten worden. Tijdens een verbonden ademsessie lig je op een mat en maak je contact met een gezond adempatroon. Je ademt verbonden (in- en uitademen zonder pauzes) en daardoor kunnen op een diep niveau mentale, fysieke en emotionele klachten geheeld worden. Er ontstaat letterlijk en figuurlijk meer (adem)ruimte voor jezelf om in je ware kracht te komen staan.

Tijdens de eerste sessie maken we kennis met elkaar, vertel je meer over jouw persoonlijke situatie en hoe je op dit moment jouw ademhaling ervaart. We doen een korte adem- en ontspanningsoefening die jou ondersteunt om rustiger en dieper te ademen. Wanneer je al langer ervaring hebt met ademhalingsoefeningen en verbonden ademsessies, kunnen we de eerste sessie al direct starten met een verbonden ademsessie.

Ik voel tijdens de sessie aan wat nodig is voor jou. Ik maak gebruik van:

Ademcoaching

Meditaties & visualisaties

Innerlijk kind oefeningen

Tools voor persoonlijk leiderschap

Een ademsessie brengt jou:

Inzichten in jouw huidige situatie en wat jou tegenhoudt om het leven te leiden dat jij graag wenst voor jezelf. 

Je voelt je meer vertrouwd in je lichaam en bij je ademhaling.
Je leert de adem als krachtige tool in te zetten bij uitdagende situaties in je leven.

Meer bewustwording van jouw (onbewuste) patronen, angsten en overtuigingen en hoe je deze kunt positief kunt veranderen.

Meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht.

Je kunt beter omgaan met jouw sensitiviteit en de prikkels die op je afkomen gedurende de dag.

Je leert om bewuster te kiezen voor jezelf, door gezonde grenzen te stellen. Zowel naar jezelf als naar de ander.

Ervaringen

Bij Linda heb ik een individuele ademsessie gevolgd. Toen ik binnen kwam, liet Linda mij al gauw op m’n gemak voelen. Linda heeft een rustige uitstraling. Het is ontzettend fijn dat Linda vooraf een meditatie doet, om even helemaal aan te komen bij de ademsessie. Linda is iemand die weet hoe zij iemand kan volgen in een ademsessie. Zij kan op een liefdevolle manier een interventie inzetten, waardoor je dieper kan komen in je proces. Mijn doel voor de ademsessie was gericht op het vertrouwen van mijn eigen kracht. Ik zat op dat moment in een periode van kiezen voor een andere baan, waardoor mijn onzekerheid mij wat in de weg zat. Ik voelde mij bij Linda veilig om te ‘sounden’ en mijn stem in te zetten. Door de ademsessie bij Linda voelde ik weer mijn kracht en het plezier in het leven. Het is echt een wereld van verschil hoe ik mij voor -en na de ademsessie voelde! Linda kan ik zeker aanraden als ademcoach.

Sandra

In april 2022 ben ik bij Linda een ademsessie gaan doen. Ik ben niet onbekend in het zelfwerk en coaching, maar voor mij wel de eerste keer dat ik een ademsessie zou gaan ervaren. Ik ging er dan ook met een open en nieuwsgierige houding in.

Vanaf het eerste moment zorgde Linda ervoor dat ik op gemak gesteld werd en ruimte was voor mijn verhaal. Dat voelde erg fijn aan. Je merkte ook dat ze veel ervaring meeneemt. De sessie zelf was voor mij even wennen qua ademhaling, maar al snel kwam ik in een flow en ik merkte dat mijn lichaam wat te vertellen had. Eigenlijk was deze sessie voor mij een bevestiging dat er weer een oude laag losgelaten mocht worden. De boosheid opgeslagen in mijn lichaam, innerlijk kind werk, kwam naar boven.

Een intense, maar mooie ervaring. Toen mijn lichaam aangaf dat het genoeg was voor vandaag, hielp ze mij op een professionele wijze uit de sessie. Ik ga zeker nog een keer terugkomen!

Maartje

De sessies zijn inclusief:

Persoonlijk en afgestemde 1 op 1 ademsessies van 1,5 – 2 uur.

Indien wenselijk ontvang je na de sessie ontspannings- en ademoefeningen op audio toegestuurd.

Alle ruimte om tijdens en na de sessie jouw persoonlijke vragen te stellen.

Telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten: gratis.
Eerste sessie (1 – 1,5 uur) – Intakegesprek en ontspanningsoefening: 90 euro
Opvolgende sessies (1,5 – 2 uur) – Ademsessie: 125 euro.

Goed om te weten: Wanneer je al geruime tijd (stress)klachten ervaart, zijn vaak een aantal sessies benodigd voor een duurzame verandering. 

In mijn praktijk in Berkel en Rodenrijs.

Heb je interesse? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten met mij inplannen waarin er ruimte is om kort jouw persoonlijke situatie toe te lichten en je vragen te stellen.

Een gratis kennismakingsgesprek inplannen

Vul hieronder het formulier in, dan bel ik je daarna om kennis te maken met elkaar.